En perfekt take-away-frukost i vardagen. Krämig, god och förbereds i ett svep kvällen innan. Toppa med va du tycker om och frukosten är fixad!
Det här är en av mina go-to-frukostar. Det går snabbt att göra och blir så sjukt gott. Jag använder sojamjölk (utan socker) och yoghurt smaksatt med honung för att få lite sötma. Mina toppings brukar oftast vara mango och granatäpple, eller blåbär och hallon.
Det går alldeles utmärkt att förbereda flera åt gången så är frukost för hela veckan klar. De blir nästan bättre efter någon dag när havregrynen fått mjukna till sig.
Ingredienser
1 5 min
- Havregryn1 dl
- Yoghurt0,75 dl
- Mjölk0,75 dl
- Vaniljpulver1 knivsudd
- Kardemumma1/2 krm
Gör så här
- Blanda ihop alla ingredienser i en skål
- Täck skålen och ställ in i kylen över natten.
- Servera med ditt val av toppings. Frukt, bär, granola – toppa med vad du tycker om!